Bakkerij Heyerman
Bakkerij Heyerman is een familiebedrijf. In 1881 begon Hendrik Heijerman een bakkerij met kruidenierswinkel. Door de jaren heen ging de bakkerij over van vader op zoon en momenteel staat de vijfde generatie, de broers Harry en Dirk Heijerman, aan het roer van de goed geoutilleerde bakkerij.
Door de jaren heen is er steeds gebouwd, verbouwd en uitgebreid zodat er meer ruimte kwam voor de productie van zowel brood als banket.
In de centrale bakkerij te Varsseveld worden in de vroege ochtend de broden, broodjes en gebakartikelen gebakken, zodat de winkels ’s morgens op tijd bevoorraad kunnen worden. Dit gebeurt met eigen auto’s die voorzien zijn van een laadklep en koelcontainers. Alle winkels hebben hun eigen winkeloven, waarin de saucijzen, appelflappen, kaasbroodjes, maar ook broodjes ter plaatse gebakken worden.
Openingstijden
- Elke maandag gesloten
- Elke dinsdag 08.30 - 14.00 uur
- Elke woensdag 08.30 - 14.00 uur
- Elke donderdag 08.30 - 14.00 uur
- Elke vrijdag 08.30 - 14.00 uur
- Elke zaterdag 08.00 - 14.00 uur
- Elke zondag gesloten