Wild eten in Winterswijk

Rondom de markt, op de pleinen en in de winkelstraten vind je een ruim aanbod aan cafés, bars, restaurants en gezellige terrasjes. Ook in het prachtige buitengebied zijn tal van uitstekende horecalocaties te vinden. Hier geniet je van heerlijke drankjes en gerechten die met liefde worden geserveerd. In Winterswijk gaan gastronomie en gastvrijheid hand in hand!

Wil je de smaak van Winterswijk ervaren? Verwen je zintuigen met de lekkerste regionale smaakmakers en proef de lekkernijen uit deze streek. Van smaakvolle boerenkazen, zomerhoning, likeuren en kwaliteitswijnen tot versgeplukte kruidenthee, jam en boerenijs. De streekproducenten werken met liefde en passie aan lokale lekkernijen. En dat proef je!

Ontdek culinair Winterswijk

Genieten in het Wildseizoen

Het najaar is de ideale tijd om te proeven van een rijke oogst. In de Achterhoek zijn we trots op onze smakelijke wildgerechten. Door de afwisseling in het landschap heeft het wild veel kruiden en zaden tot hun beschikking en dat proef je. Lokale chefs maken de meest fantastische wildgerechten van pure, lokale ingrediënten. Bovendien vormt de eeuwenoude kalksteengrond in de bodemlagen van Winterswijk voor een rijke bodem die uitstekend geschikt is voor wijnbouw. Een Winterswijks glas wijn is dan ook een uitstekende begeleiding van een heerlijke wildmaaltijd.

Restaurants met wildmenu

Lokale dranken